Circus Helsinki

Kielet Haku
På svenska In English

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen

1. Hae kurssia selaamalla vasemman reunan kohdasta Kurssit. Valitse pääluokka, aine ja haluamasi kurssi.

2. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä ilmoittautumisesi. Maksu tulee suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova.

3. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilaspaikoille ei ole mahdollista jonottaa. Mikäli valitsemallasi kurssilla ei ole vapaita paikkoja, kyseiseltä kurssilta ei joko vapautunut lainkaan paikkoja kaudelle 2019-2020 tai se on ehtinyt jo täyttyä.

4. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan maksun. Maksuliikenne toimitetaan Paytrail-palvelun kautta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: info@circushelsinki.fi


Lopetus kesken kauden

Jos oppilas lopettaa kesken kauden tai on tauolla, lukukausimaksua ei makseta takaisin, ellei siihen ole painavia syitä. Mikäli oppilas sairauden takia jättää kauden kesken, saa hän loppumaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan. Tämä edellyttää kuitenkin, että oppilas on ilmoittanut lopettavansa sekä lopettamisen syyn toimistoon: toimisto@circushelsinki.fi


Sopimus lasten kuvien käytöstä

Kuvien käyttölupa koskee Circus Helsingin tunneilla ja tilaisuuksissa otettuja valokuvia. Kuvamateriaalia käytetään internet-sivuilla, tiedotteissa, esitteissä ja Circus Helsingin julkaisuissa.

Tämä sopimus on voimassa toistaiseksi siihen asti, kunnes sopimus irtisanotaan tai muutetaan kirjallisesti.

Irtisanominen ei kuitenkaan koske sopimuksen voimassaoloaikana otettuja valokuvia.