null

Circus Helsinki

Kielet Haku
På svenska In English

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen ja palveluiden ehdot

1. Hae kurssia selaamalla vasemman reunan kohdasta kurssit. Valitse pääluokka, aine ja haluamasi kurssi.

2. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä ilmoittautumisesi. Jos haluat sirkuksen tiedotuksen kahteen sähköpostiosoitteeseen, voit täyttää osallistujan ja maksajan kohdalle eri osoitteet.

3. Oppilaspaikoille ei ole mahdollista jonottaa. Mikäli valitsemallasi kurssilla ei ole vapaita paikkoja, kyseiseltä kurssilta ei joko vapautunut lainkaan paikkoja tai se on jo ehtinyt täyttyä.

4. Syksyllä tehty ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta. Syys- ja kevätkaudet laskutetaan kuitenkin erikseen. Mikäli oppilas ei halua jatkaa kevätkaudelle, tulee asiasta ilmoittaa toimistoon marraskuun loppuun mennessä.

5. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan maksun. Maksuliikenne toimitetaan Paytrail-palvelun kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut tunnille kesken jo alkanutta kautta, lähetämme laskun sähköpostitse alennetulla hinnalla.

6. Alle 20-vuotiaat oppilaat ovat vakuutettu sirkustuntien ajan Fennia Vahinkovakuutus Oy:ssä. Vakuutusehdot löydät täältä. Yli 20-vuotiaille ja kattavamman vakuutusturvan (esim.magneettikuvaus) haluaville, suosittelemme oman vakuutuksen hankkimista. Vahinkotapauksessa opettaja antaa oppilaalle mukaan toimintaohjeen. 

Oppilaspaikkaa koskevissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä: info@circushelsinki.fi

Laskutusasioissa ota yhteyttä: toimisto@circushelsinki.fi


Alennukset

Jos oppilas ilmoittautuu usealle viikkotunnille, maksetaan kalliimmasta tunnista normaalihinta ja seuraavasta tai seuraavista tunneista saa 30 % alennuksen. Alennusta ei myönnetä iltapäiväsirkustunneista eikä perheryhmistä (vauva/taapero/lapsi-vanhempi). Alennusta tai vapaaoppilaspaikkaa voi myös hakea Circus Helsingin hallitukselta, jos oppilaan perheen taloudelliset olosuhteet sitä edellyttävät. Alennus myönnetään yhdelle lukuvuodelle kerrallaan. Mikäli olet ilmoittautumassa usealle tunnille tai aiot hakea alennusta hallitukselta, ota yhteyttä toimistoon (toimisto@circushelsinki.fi).


Poissaolot ja korvaaminen

Koululais- tai nuortenryhmien oppilaat (7–18-vuotiaat) voivat korvata poissaolojaan sunnuntain avoimissa harjoituksissa. Aikuisryhmien oppilaat sekä vauva-, taapero- ja lapsi-vanhempi-ryhmien aikuiset voivat korvata poissaolojaan aamuakrobatiatunneilla tai sunnuntain avoimissa harjoituksissa. Naperoryhmien oppilailla ei valitettavasti ole korvausmahdollisuutta. Huomaathan, että korvaaminen tulee suorittaa saman lukukauden aikana.


Lopetus kesken kauden

Jos oppilas lopettaa kesken kauden tai on tauolla, lukukausimaksua ei makseta takaisin, ellei siihen ole painavia syitä: raskaus, vakava loukkaantuminen, maastamuutto tai muutto pois pääkaupunkiseudulta.

Mikäli oppilas sairauden takia jättää kauden kesken, saa hän loppumaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan. Tämä edellyttää kuitenkin, että oppilas on ilmoittanut lopettamisesta ja lopettamisen syystä toimistoon: toimisto@circushelsinki.fi. Ilmoitus lopettamisesta on tehtävä viipymättä sairastumisen alkamisesta. Hyvitystä ei tehdä takautuvasti.

Ylivoimaisen esteen tai tapahtuman (force majeure) tilanteissa lukukausimaksua ei palauteta.


Vakuutus

Alle 20-vuotiaat oppilaat on vakuutettu sirkustuntien ajan Fennia Vahinkovakuutus Oy:ssä. Vahinkotapauksessa opettaja antaa oppilaalle mukaan ohjeistuksen asiaan liittyen. Yli 20-vuotiaat huolehtivat itse vakuutusturvastaan.


Kuvauslupa

Circus Helsingin tunneilla ja tilaisuuksissa kuvataan toisinaan. Materiaalia käytetään internet-sivuilla, tiedotteissa, esitteissä ja Circus Helsingin julkaisuissa. Mainitsethan ilmoittautumisen Lisätiedot-kohdassa, mikäli et halua, että sinua tai lastasi kuvataan.

Tämä sopimus on voimassa toistaiseksi siihen asti, kunnes sopimus irtisanotaan tai muutetaan kirjallisesti. Irtisanominen ei kuitenkaan koske sopimuksen voimassaoloaikana otettuja valokuvia.