Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu (Parkour oppimiskeskus ry)

Kielet Haku
På svenska In English

VUOKokAik1/01 Ilmainen kokeilutunti Vuosaari parkour aikuiset 15-120 v

Ilmainen kokeilutunti on suunnattu kaikille lajista kiinnostuneille, jotka eivät aikaisemmin ole käyneet Parkour Akatemian tunneilla eivätkä vielä ole ilmoittautuneet kevätkaudelle. Jo kevätkaudelle ilmoittautuneilla kokeilutuntina toimii ensimmäinen kerta. Kokeilutunnilla pääset testaamaan Parkour Akatemian viikkotuntia, jotka alkavat tammikuussa viikolla 2 (to 12.1.2023). Kokeilutunnin päivä ja kellonaika on sama kuin varsinaisella kaudellakin.

Aikuisten parkour-ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti kaikille yli 15-vuotiaille, jotka eivät vielä ole harrastaneet parkouria, ainakaan kovin paljon. Ennakkotaitoja ei siis tarvita. Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa hyvät valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun. Paikka

Kokeilutunti pidetään Merilahden peruskoulun voimistelusalissa (Kallvikinniementie 1). Sisäänkäynti B-ovesta. Ohjaaja päästää oppilaat sisään koulun ovelta 10 min ennen tunnin alkua, joten olethan ajoissa paikalla.

Pukeudu sisäliikuntaan sopivilla vaatteilla, joissa on mukava liikkua ja hyppiä. Olemme tunneilla paljain jaloin, mutta voit ottaa reppuusi myös sisäkengät joita voit halutessasi käyttää osan tunnista. Ota mukaasi myös juomapullo.


Yhteystiedot

Mikäli kysyttävää herää, parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse vuosaari@parkourakatemia.fi
Tarvittaessa voit olla yhteydessä puhelimitse 050 338 8462 (ti ja to klo 17-18)Ohjaaja: Helsingin Satelliitit

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, Ilmoittautuneita 2, Vapaita paikkoja 10

Paikka: Merilahden peruskoulu, Kallvikinniementie 1

Päivä ja kello: To: 20.00 - 21.00

Aika: 15.12.2022 - 15.12.2022 (1 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 22.11.2022 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 15.12.2022 21.00

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät

1
Ilmoittaudu