Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu (Parkour oppimiskeskus ry)

Kielet Haku
På svenska In English

PORKokLap2/01 Ilmainen kokeilutunti Porvoo parkour lapset 7-9 v

Tämä ryhmä on päättynyt

Ilmainen kokeilutunti on suunnattu kaikille lajista kiinnostuneille, jotka eivät aikaisemmin ole käyneet Parkour Akatemian tunneilla eivätkä vielä ole ilmoittautuneet kevätkaudelle. Jo kevätkaudelle ilmoittautuneilla kokeilutuntina toimii ensimmäinen kerta. Kokeilutunnilla pääset testaamaan Parkour Akatemian viikkotuntia, jotka alkavat tammikuussa viikolla 2 (ke 11.1.2023). Kokeilutunnin päivä ja kellonaika on sama kuin varsinaisella kaudellakin.

Lasten parkour-tunnit keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun vaihtelevissa ympäristöissä mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Ennakkotaitoja ei tarvita.Paikka

Kokeilutunti pidetään Eklöfska skolanin liikuntasalissa Tolkkisissa (Palomäentie 5). Ohjaaja päästää oppilaat sisään koulun ovelta 10 min ennen tunnin alkua, joten olethan ajoissa paikalla.

Pukeudu sisäliikuntaan sopivilla vaatteilla, joissa on mukava liikkua ja hyppiä. Olemme tunneilla paljain jaloin, mutta voit ottaa reppuusi myös sisäkengät joita voit halutessasi käyttää osan tunnista. Ota mukaasi myös juomapullo.


Yhteystiedot

Mikäli kysyttävää herää, parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse porvoo@parkourakatemia.fi
Tarvittaessa voit olla yhteydessä puhelimitse 050 338 8462 (ti ja to klo 17-18)Ohjaaja: Helsingin Satelliitit

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 8, Ilmoittautuneita 4, Vapaita paikkoja 4

Paikka: Eklöfska skolan, Palomäentie 5

Päivä ja kello: Ke: 17.00 - 18.00

Aika: 7.12.2022 - 7.12.2022 (1 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 22.11.2022 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 7.12.2022 18.00

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät