Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu (Parkour oppimiskeskus ry)

Kielet Haku
På svenska In English

LAUTTASAARI KOKEILUTUNNIT, syksy: Aikuiset Aikuisten kokeiltunti: Parkour/freerun

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä totta kai tuntiemme sisältöihin. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan. Kokeilutunnin yhteydessä on myös mahdollisuus ilmoittautua syyskauden tunneille alennushintaan.

Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 16v). Tunneilla opetellaan parkourin ja freerunin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Sopivia haasteita ja harjoitteita etsitään sekä ohjaajan avulla että itsenäisesti. Ryhmässä tulevat tutuksi niin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun. Harjoitteet skaalataan sopivaksi jokaisen osallistujan omalle taitotasolle, eikä ennakkotaitoja tarvita.Ohjaaja: Parkour Akatemia Lauttasaari

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, Ilmoittautuneita 6, Vapaita paikkoja 10

Paikka: Itälahdenkatu 22 a 00210 Helsinki

Päivä ja kello: Su: 13.00 - 14.00

Aika: 14.8.2022 - 14.8.2022

Ilmoittautuminen alkaa: 23.6.2022 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 13.8.2022 23.59

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät

1
Ilmoittaudu