Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu (Parkour oppimiskeskus ry)

Kielet Haku
På svenska In English

Kirkkonummen KOKEILUTUNNIT, syksy Parkour lapset 7-12v. Lasten kokeilutunti: Parkour (7-12v.)

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä totta kai tuntiemme sisältöihin. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan. Kokeilutunnin yhteydessä on myös mahdollisuus ilmoittautua syyskauden tunneille alennushintaan.


Parkourtunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia parkourin perustekniikoita ja liikkumistapoja vaihtelevissa ympäristöissä. Tunneilla harjoitellaan mm. erilaisia tapoja ylittää ja alittaa esteitä, hallittuja laskeutumisia, tasapainoilua, roikkumista sekä ratoja ja liikeyhdistelmiä. Lasten tunneilla korostuu harjoittelun leikinomaisuus.Ohjaaja: Helsingin Satelliitit

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, Ilmoittautuneita 15, Varalla 1, Vapaita paikkoja 0

Paikka: Seppä-Kallen kuja 1, 02430 Masala

Päivä ja kello: To: 15.00 - 16.00

Aika: 11.8.2022 - 11.8.2022

Ilmoittautuminen alkaa: 27.6.2022 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 10.8.2022 23.59

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät

1
Ilmoittaudu varalle