Rientolan Setlementti ry

Languages Sök
Suomeksi In English


BOKA ER PLATS TILL VÅRENS 2022 KURSER!

Notera! Vårsäsongen startade vecka 2 (10.1.2022) 


Idrotts- och slöjdgrupperna för barn och unga startade den 10.1.2022. Hantverks- eller konstkurser för vuxna startade den 17. januari och fortsätter i kontaktundervisning. Gruppmotions- och gruppmusikkurser (kör och orkester) startade lör 5.2.2022. Några idrottsgrupper har börjat på distans den 27 januari. Kurserna kommer normalt att pågå under hela våren i kontaktundervisning. Vi följer gällande koronabegränsningarna.


Kontoret i Rientola är öppet mån-tors från 9.00 till 15.00, stängt på fredagar.

toimisto@rientola.fi

p. 0413149721


Coronabegränsningar

Vi följer myndigheternas nationella och regionala riktlinjer angående coronapandemin. Vi ber om ursäkt för de snabba förändringarna och osäkerheten som orsakats av situationen.  Vi följer aktivt myndigheters riktlinjer och uppdaterar kursscheman och policyer så snart beslut och riktlinjer uppdateras. 

Kurser för barn och ungdomar har startat enligt det ursprungliga schemat med start den 10.1. Hantverks- och konstkurser för vuxna har startat den 17. januari. Tränings- och gruppmusikkurser för vuxna har startat den 5. februari.  Datumen i kurskalendern har nu uppdaterats för att återspegla den ändrade informationen. Deltagare i de pågående kurserna har informerats och kommer även fortsättningsvis att informeras om eventuella ändringar i kursinformationen via e-post eller sms. Vissa kurser har skjutits upp efter vinteruppehållet (vecka 10).

INSTRUKTIONER FÖR REGISTRERING OCH BETALNING: 

OBS!

Vi har gått över till onlinebetalningar. Kursavgiften betalas vid registrering -> betala genom att klicka på länken. Ni behöver nätbanks-ID. Om onlinebetalningen inte lyckas kan man även betala kursavgiften via banköverföring. Ni hittar betalningsinformation i mejlet ni fick för att bekräfta er registrering.


 - Alla vårens kurser finns i menyn på vänster under "Kurser". Ni kan bläddra bland kurserna i menyerna eller skriva namnet på den kurs ni letar efter i sökrutan i det övre högra hörnet.

 - Instruktionerna finns i menyn till vänster.

 - Vänligen fyll i informationen noggrant när ni registrerar et. Om ni får en registreringsbekräftelse via e-post är allt ok. Om ni har problem med registreringen, ring oss eller besök Rientolas kontor.

 - Genom att registrera er accepterar ni att betala er kursavgift! 

- Om ni vill betala med ePass som tillhandahålls av er arbetsgivare, vänligen kontakta kontoret. Ni måste besöka kontoret för att legitimera er.

 - Eventuella avbokningar ska göras senast en vecka innan kursstarten. Att missa att betala för kursen är inte en avbokning. Ni kan avboka deltagandet via direktlänken som finns i bekräftelsemailet: kursinformation -> avboka er anmälan, eller via avsnittet "personlig information" till vänster (kräver anmälan), eller genom att ringa kontoret.

 - Om ni avbokar din kurs senast två veckor före kursstarten återbetalas kursavgiften i sin helhet. Efter detta debiterar vi hälften av kursavgiften vid inställt deltagande. För avbokningar gjorda samma dag eller dagen innan debiterar vi hela kursavgiften om ni inte har ett läkarintyg.