Rientolan Setlementti ry

Languages Sök
Suomeksi In English


BOKA ER PLATS TILL VÅRENS 2023 KURSER!

Notera! Bokningen börjar den 5.12.2022. Vårsäsongen startar vecka 2 (9.1.2023) 


Kontoret i Rientola är öppet mån-tors från 9.00 till 15.00, stängt på fredagar.

toimisto@rientola.fi

p. 0413149721


Coronabegränsningar

Vi följer myndigheternas nationella och regionala riktlinjer angående coronapandemin. Vi ber om ursäkt för de snabba förändringarna och osäkerheten som orsakats av situationen.  Vi följer aktivt myndigheters riktlinjer och uppdaterar kursscheman och policyer så snart beslut och riktlinjer uppdateras. 


INSTRUKTIONER FÖR REGISTRERING OCH BETALNING

OBS!

Vi har gått över till onlinebetalningar. Kursavgiften betalas vid registrering -> betala genom att klicka på länken. Ni behöver nätbanks-ID. Om onlinebetalningen inte lyckas kan man även betala kursavgiften via banköverföring. Ni hittar betalningsinformation i mejlet ni fick för att bekräfta er registrering.


 - Alla vårens kurser finns i menyn på vänster under "Kurser". Ni kan bläddra bland kurserna i menyerna eller skriva namnet på den kurs ni letar efter i sökrutan i det övre högra hörnet.

 - Instruktionerna finns i menyn till vänster.

 - Vänligen fyll i informationen noggrant när ni registrerar et. Om ni får en registreringsbekräftelse via e-post är allt ok. Om ni har problem med registreringen, ring oss eller besök Rientolas kontor.

 - Genom att registrera er accepterar ni att betala er kursavgift! 

- Om ni vill betala med ePass som tillhandahålls av er arbetsgivare, vänligen kontakta kontoret. Ni måste besöka kontoret för att legitimera er.

 - Eventuella avbokningar ska göras senast en vecka innan kursstarten. Att missa att betala för kursen är inte en avbokning. Ni kan avboka deltagandet via direktlänken som finns i bekräftelsemailet: kursinformation -> avboka er anmälan, eller via avsnittet "personlig information" till vänster (kräver anmälan), eller genom att ringa kontoret.

 - Om ni avbokar din kurs senast två veckor före kursstarten återbetalas kursavgiften i sin helhet. Efter detta debiterar vi hälften av kursavgiften vid inställt deltagande. För avbokningar gjorda samma dag eller dagen innan debiterar vi hela kursavgiften om ni inte har ett läkarintyg.