Rientolan Setlementti ry

Kielet Haku
På svenska In English


VARAA PAIKKASI LOPPUKEVÄÄN JA KESÄN 2023 KURSSEILLE!


Ilmoittautuminen kesäkursseille alkaa 15.3.2023


Rientolan toimisto on avoinna ma-to klo 9-15, perjantaisin suljettu.

toimisto@rientola.fi

p. 0413149721


Koronarajoitukset

Noudatamme viranomaisten valtakunnallisia ja alueellisia ohjeita koronapandemiaan liittyen. Pahoittelemme tilanteen aiheuttamia nopeita muutoksia ja epävarmuutta. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeita ja päivitämme kursseihin liittyvät aikataulut ja toimintatavat heti, kun päätökset ja ohjeet päivittyvät.


ILMOITTAUTUMISEEN JA MAKSAMISEEN LIITTYVIÄ OHJEITA:

HUOM!

Olemme siirtyneet verkkomaksuun. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä >siirry maksamaan< -linkkiä klikkaamalla. Tarvitset verkkopankkitunnukset. Jos verkkomaksu ei onnistu, voit maksaa kurssimaksun myös tilisiirrolla. Maksutiedot löydät sähköpostista, jonka sait vahvistukseksi ilmoittautumisesta


- Kevään kaikki kurssit löydät vasemmalla olevasta valikosta, kohdasta kurssit. Pystyt selaamaan kursseja valikoista tai voit kirjoittaa etsimäsi kurssin nimen oikeassa yläkulmassa olevaan hakuruutuun.

- Ilmoittautumisohjeet löydät vasemmalla olevasta valikosta, kohdasta ohjeet.

- Täytä ilmoittautuessa tiedot huolellisesti. Mikäli saat sähköpostiin ilmoittautumisvahvistuksen, asia on kunnossa. Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, soita meille tai tule käymään Rientolan toimistolla.

- Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun!

- Mikäli haluat maksaa työnantajan tarjoamalla ePassilla, olethan yhteydessä toimistoon. Sinun tulee käydä tunnistautumassa toimistolla.

- Mahdollinen peruutus on tehtävä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssin maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutuksen voit tehdä vahvistussähköpostin suorasta linkistä: kurssin tiedot --> peru ilmoittautuminen tai vasemmassa reunassa olevan "omat tiedot" -kohdan kautta (vaatii ilmoittautumistunnuksen) tai soittamalla toimistoon. 

- Mikäli osallistuminen kurssille perutaan viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen perutusta osallistumisesta veloitamme puolet kurssimaksusta. Samana tai edellisenä päivänä perutusta osallistumisesta perimme koko kurssimaksun, ellei ole osoittaa lääkärintodistusta.