Teatteri Soittorasia

Kielet Haku
På svenska In English

Teatteri Soittorasia on Itä-Uudenmaan Lasten, Nuorten ja Koko Perheen Teatteri. Tarjontamme on suunnattu vauvasta vaariin ja siitä voi nauttia koko perheen kanssa yhdessä. 

Elämyksiä Koko Perheelle 

Teatteri Soittorasia on ammattijohtoinen teatteri ja käytämme tuotantoihin niin ammattilaisia, taiteenopiskelijoita ja erityisesti myös kaiken ikäiset harrastajat ovat lämpimästi tervetulleita. Toimintamme arvoja ovat lapsi- ja perhelähtöisyys, ammattimaisuus, luotettavuus, luovuus, avoimuus, yhteistyö ja perinteet. 

Teatteritaiteen perusopetuksen oppilaitoksena olemme toimineet lukuvuodesta 2016 alkaen ja ennen tätä on opetuksemme noudattanut Opetushallituksen taiteen perusopetuksen oppimäärää.
Uusi opetussuunnitelma astuu voimaan 1.8.2018. Kaikki uudet oppilaat aloittavat sen mukaisesti syksyllä 2018 ja vanhat oppilaat siirretään uuden opetussuunnitelman pariin myös. 

Tietoa opetuksesta ja harrastustoiminnastamme löydät
www.teatterisoittorasia.com/tpo


ILMOITTAUTUMISEHDOT:

Teatteri Soittorasian lukuvuositoimintaan ilmoittaudutaan yhdellä kerralla eli koko lukuvuodeksi (syyskuu-toukokuu). Mikäli osallistut kevätlukukauden toimintaan on lukuvuosimaksu maksettava koko lukuvuodelta, mutta annamme alennuksen Teemaopintoihin (Kevätlukukausi on pidempi ja laajempi kuin syyslukukausi, jonka johdosta se on myös maksun näkökulmasta suurempi eli 110€). 

Loma-ajan toimintaan ilmoittautuminen on sitova ja peruutus on mahdollinen järjestelmän osoittamana aikana. Mikäli osallistuja ei pysty osallistumaan leirille, palautetaan maksu vain lääkärintodistusta vastaan. 

Poissaolot eivät oikeuta hinnan alennukseen tai maksun palautukseen kotiryhmissä, teemaopinnoissa tai loma-ajantoiminnassa. Opintojen korvattavuudesta ja hyväksiluvuista löytyy tietoa opetussuunnitelmasta ja korvaavuuksista on sovittava opettajan kanssa. Poissaoloja voidaan korvata mm. omatoimiselle harrastuneisuudella esimerkiksi esityskäynneillä.  

Maksuja ei lähtökohtaisesti palauteta, muuta kuin hyvästä ja painavasta syystä.