Rientolan Setlementti ry

Kielet Haku
På svenska In English


VARAA PAIKKASI KESÄN, LUKUVUODEN 2024-2025 JA SYKSYN 2024 KURSSEILLE!

Tervetuloa Rientolan kursseille!

Ilmoittautuminen kesän 2024 kursseille jatkuu. Koko lukuvuoden 2024-2025 ja syyskauden 2024 kurssit on julkaistu verkkokaupassa 1.6.2024 ja ilmoittautuminen kursseille alkaa pe 14.6.2024 klo 8.00. Rientolan kurssimainos jaellaan alueen talouksiin ke 12.6.2024.


Rientolan toimisto on avoinna ma-to klo 9-15, perjantaisin suljettu.

toimisto@rientola.fi

p. 0413149721


ILMOITTAUTUMISEEN JA MAKSAMISEEN LIITTYVIÄ OHJEITA

HUOM!

Olemme siirtyneet verkkomaksuun. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä >siirry maksamaan< -linkkiä klikkaamalla. Tarvitset verkkopankkitunnukset. Jos verkkomaksu ei onnistu, voit maksaa kurssimaksun myös tilisiirrolla, jossa on ohjelman tulostama viitenumero. Maksutiedot löydät sähköpostista, jonka sait vahvistukseksi ilmoittautumisesta. Käytä vain annettua viitenumeroa, ei muuta numeroa tai viestiä. 


- Kaikki kurssit löydät vasemmalla olevasta valikosta, kohdasta kurssit. Pystyt selaamaan kursseja valikoista tai voit kirjoittaa etsimäsi kurssin nimen oikeassa yläkulmassa olevaan hakuruutuun.

- Ilmoittautumisohjeet löydät vasemmalla olevasta valikosta, kohdasta ohjeet.

- Täytä ilmoittautuessa tiedot huolellisesti. Mikäli saat sähköpostiin ilmoittautumisvahvistuksen, asia on kunnossa. Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, soita meille tai tule käymään Rientolan toimistolla.

- Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun!

- Mikäli haluat maksaa työnantajan tarjoamalla ePassilla, olethan yhteydessä toimistoon. Sinun tulee käydä tunnistautumassa toimistolla.

- Mahdollinen peruutus on tehtävä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssin maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutuksen voit tehdä vahvistussähköpostin suorasta linkistä: kurssin tiedot --> peru ilmoittautuminen tai vasemmassa reunassa olevan "omat tiedot" -kohdan kautta (vaatii ilmoittautumistunnuksen) tai soittamalla toimistoon. 

- Mikäli osallistuminen kurssille perutaan viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen perutusta osallistumisesta veloitamme puolet kurssimaksusta. Samana tai edellisenä päivänä perutusta osallistumisesta perimme koko kurssimaksun, ellei ole osoittaa lääkärintodistusta.

-Osallistujan omia yksittäisiä poissaoloja kurssien kokoontumiskerroilta, esim. sairauden tai muun syyn vuoksi, ei korvata.


Liity Rientolan Setlementin jäseneksi!

Liity Rientolan Setlementin jäseneksi! Jäseneksi liityttyäsi saat alennusta yhden kurssin hinnasta ja Rientolan maksullisista tapahtumista ja retkistä. Tulosta jäsenhakemus täältä ja toimita se Rientolan toimistoon tai sähköpostitse toimisto@rientola.fi.


Koronarajoitukset

Noudatamme viranomaisten valtakunnallisia ja alueellisia ohjeita koronapandemiaan liittyen. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeita ja päivitämme kursseihin liittyvät aikataulut ja toimintatavat heti päätösten ja ohjeiden päivittyessä. Pahoittelemme mahdollisia rajoitusten aiheuttamia muuttuvia ja epävarmoja tilanteita.