Rientolan Setlementti ry.

Kielet Haku
På svenska In English

Nyt kannattaa käydä katsomassa kesäkursseista, löytyisikö sieltä sinulle mieleistä ryhmää! Osa kursseista on peruttu, mutta tarjolla olevat kurssit pyrimme toteuttamaan pienehköinä ryhminä.


"Kesäkurssien" alta löydät sekä aikuisten, että lasten harrastustoimintaa kesäkuulle, eli normaalin kevätkautemme perään. Ilmoittautumiset kesäkursseille on käynnissä.

Lasten kesäpäiväleirin ilmoittautuminen löytyy kesäkurssien joukosta!

Nuorten verstaan toimintaan ilmoittautuminen tapahtuu tämän sivuston kautta ja näkyy jatkuvasti etusivun "Ajankohtaisten" joukossa.TOIMISTON NUMEROT: 

044 974 4476 (Matti Laine) tai 044 235 1148 (Katja Poti)


ILMOITTAUTUMISEEN JA MAKSAMISEEN LIITTYVIÄ OHJEITA:


- Kevään kaikki kurssit löydät vasemmalla olevasta valikosta, kohdasta kurssit. Pystyt selaamaan kursseja eri kohderyhmät valiten tai voit kirjoittaa etsimäsi kurssin nimen oikeassa yläkulmassa olevaan hakuruutuun.

- Ilmoittautumisohjeet löydät vasemmalla olevasta valikosta, kohdasta ohjeet.

- Täytä ilmoittautuessa tiedot huolellisesti! Mikäli saat sähköpostiin ilmoittautumisvahvistuksen, asia on kunnossa. Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, soita meille tai tule käymään Rientolan toimistolla.

- Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun!

- Saat ilmoittautumisvahvistuksessa viitenumeron ja tilinumeron maksamista varten, HUOM! Tilinumero kurssimaksuille on muuttunut, käytäthän viestissä näkyvää tilinumeroa FI19 5732 4320 0106 28.

- Mikäli haluat maksaa työnantajan tarjoamalla ePassilla, olethan yhteydessä toimistoon.

- Mahdollinen peruutus on tehtävä ennen kurssin alkua. Kurssin maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruutus tehdään vasemmassa reunassa olevan omat tiedot kohdan kautta (vaatii ilmoittautumistunnuksen) tai soittamalla toimistoon. 

- Jos kurssi perutaan Rientolan toimesta (kurssille ilmoittautuneita ei ole tarvittavaa määrää) saat maksamasi kurssimaksun takaisin tai voit halutessasi siirtyä toiselle kurssille jossa on tilaa.

Ajankohtaista

 • 1

  Rientolan Nuorten verstas

  Opettaja: Ohjaaja Katja Poti
  Paikka: Rientolan Piha, Federleynkatu 19, 33400 Tampere
  Aika: 2.6.2020 - 17.12.2020 (Tunteja: 73)
  Ilmoittautuminen alkaa: 5.3.2020 9:00
  Ilmoittaudu viimeistään: 30.11.2020 22:00
  Paikkoja: 6
  kurssilla on tilaa